De Kanjer Dirt Challenge

Kanjer Dirt Challenge - zondag 26 mei 2019

Bootcampen door de modder voor het goede doel

Kanjers voor Kanjers organiseert op zondag 26 mei 2019 een super cool evenement: de Kanjer Dirt Challenge. Wil jij iets betekenen voor je leeftijdsgenoten voor wie het niet vanzelfsprekend is om even die berg op te fietsen of te lopen? Schrijf je dan nu in voor deze prachtige uitdaging voor het goede doel.

Wij gaan met zoveel mogelijk kinderen proberen een heel mooi geldbedrag op te halen voor Kanjers voor Kanjers! Vind jij het spannend om je alleen op te geven? Je mag ook samen met je vader of moeder of met een andere volwassene samen het parcours gaan afleggen. Je kunt hierbij denken aan een soort stormbaan met obstakels waar je overheen, onderdoor of doorheen moet. Ook zullen we een zeepglijbaan maken! Je kan en mag hierbij lekker vies worden! Kijk maar eens naar de foto's van afgelopen jaren voor een indruk! Ook aan de oudere jeugd hebben wij gedacht! Voor iedere leeftijd hebben wij een uitdagend parcours! De obstakels zijn verschillend van moeilijkheidsgraad.

IMG 0103 kopie

 

Doe jij ook mee?

Om andere kinderen met een beperking te kunnen laten bewegen, is heel veel geld nodig. En jij kan ons hierbij helpen! Je kunt je laten sponsoren door je familie, vrienden, buren en andere bekenden. En zo een mooi geldbedrag voor Kanjers voor Kanjers inzamelen.

 

Waar is het?

Het evenement zal paatsvinden op het terrein van de ZAMC in Zelhem, ook wel 'de Langenberg' genoemd. Het adres is Korenweg 4 te Zelhem.