Veel gestelde vragen

Hoe kun je meedoen:

 

Kinderen kunnen zich individueel of samen met een ouder/verzorger opgeven via het inschrijfformulier op de website. Ouders vullen hiervoor een apart inschrijfformulier in en we vragen ook van de ouders 15 euro inschrijfgeld om mee te kunnen doen met deze Kanjer Dirt Challenge. 

 

Welke sporten kun je doen op de Kanjer Dirt Challenge ?

Er zal een bootcampparcours / obstacle run aangelegd worden door de organisatie voorzien van de nodige modder!

 

Hoe werkt het dan tijdens de dag zelf ?

Vanaf 11.00 uur zal er telkens een groep deelnemers op het parcours worden toegelaten met tussenpozen van enkele minuten. Eenmaal op het parcours mag je zolang er op blijven als je wilt, maar uiterlijk tot 14.00 uur. Om 14.00 kondigen we de laatste ronde aan. In deze tijd kun je proberen zoveel mogelijk rondjes op een uitdagend circuit te maken. Je kunt dus voor één ronde gaan of voor meerdere rondes. Tussendoor mag je zo vaak pauzeren als je wilt. Tijdens de Challenge is er voor de deelnemers gezorgd voor drinken en een kleine versnapering. Bezoekers kunnen tegen betaling ook drinken en eten kopen.

 

Waar is het?

Het evenement zal plaatsvinden in Zelhem op het terein van de ZAMC, genaamd 'de Langenberg' . We beginnen om 11.00 uur en de kinderen worden verzocht om om 10.15 uur aanwezig te zijn! Om 14.00 uur begint de allerlaatste ronde over het parcours.

 

Voor welk doel zet ik me in ?

De stichting Kanjers voor Kanjers realiseert per jaar meerdere projecten voor sport en spel voor kinderen. Op de website van Kanjers voor Kanjers zie je alle projecten die gerealiseerd zijn. Op dit moment zijn we nog op zoek naar een passend doel voor de Kanjer Dirt Challenge, zodat je voor de Challenge al weet waar het geld naar toe zal gaan. Je kunt ook zelf een goed doel aandragen. Dat kan via de site www.kanjersvoorkanjers.nl

 

Hoe kun je sponsorgeld binnenkrijgen ?

Op de website bij staan regelmatig tips hoe je aan sponsorgeld kunt komen en wat je kunt doen om het bedrag bij elkaar te krijgen. Vaak is het organiseren van dingen om geld op te halen net zo leuk en net zo’n uitdaging als de Kanjer Dirt Challenge zelf. Op de site geven we regelmatig tips en delen we ook ideeën van anderen.

 

Moet je heel goed kunnen sporten om mee te doen ?

Nee, dat hoeft niet. Iedereen kan meedoen. Maar het helpt natuurlijk wel als je getraind hebt. Dan kun je meer rondjes maken op het circuit. En trainen is hartstikke leuk. Uiteraard moet je wel goed gezond zijn om mee te kunnen doen. Desnoods vraag je je ouders/verzorgers wat zij vinden.

 

Welke kleding heb ik nodig ?

Zelf meenemen: sportschoenen, sokken en een strakke lange sportbroek. Mocht het regenen die dag, dan is het handig om extra droge kleren mee te nemen en een regenjas. Reken erop dat je vies kunt worden. Je sporttas moet je afgeven aan je ouders of begeleiders. Helaas kunnen wij niet op je tas passen.

 

Mag je supporters meenemen ?

Ja dat mag, graag zelfs! Supporters moeten echter buiten het circuit blijven. Het circuit is alleen maar voor de deelnemers. Rondom het circuit is voldoende plek voor heel veel supporters en er is een grote parkeerplaats. Dus neem je opa, oma, vader, moeder, broertje, zusje, vriendje, vriendinnetje, schoolklas rustig mee. Het is wel zo dat supporters zelf hun drankjes etc. moeten betalen. Er is op het terrein gelegenheid om wat te eten en te drinken te halen.